Инфо

  • Јавни повици 20.11.2013 14:15

    Јавен повик

    Почитувани,

     

    Македонската Радио Телевизија ги повикува сите продуцентски куќи и поединци, граѓани на Р. Македонија, со своите креативни идеи, решенија и размислувања да аплицираат на повикот за заедничка реализација или копродукција на ТВ Проекти од повеќе области:

Pages