Инфо

 • Јавни повици 20.11.2013 15:47

  Продолжен Јавен Повик за аплицирање на кандидати

  ЈАВЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА КАНДИДАТИ ЗА СОСТАВУВАЊЕ НА ЛИСТА ОД КОЈА СЕ ИЗБИРААТ ЧЛЕНОВИ  НА  КОМИСИЈА ЗА ИЗБОР НА НОВИ КОМПОЗИЦИИ СОГЛАСНО  ЗАКОНОТ ЗА ПОДДРШКА НА ДОМАШНАТА МУЗИЧКА ПРОДУКЦИЈА (Службен весник на РМ бр.110/2013)

   

 • Јавни повици 20.11.2013 14:15

  Јавен повик

  Почитувани,

   

  Македонската Радио Телевизија ги повикува сите продуцентски куќи и поединци, граѓани на Р. Македонија, со своите креативни идеи, решенија и размислувања да аплицираат на повикот за заедничка реализација или копродукција на ТВ Проекти од повеќе области:

Pages