Филмови

 • Игран филм Сабота (19.08.2017) 23:00

  ВИРТУЕЛНА СВЕСТ

  САД, 2014

  Режија: Воли Фистер
  Улоги: Џони Деп, Ребека Хол, Морган Фриман, Пол Бетани, Силијан Марфи, Кејт Мара
  Жанр: мистерија/сф/драма

 • Игран филм Сабота (19.08.2017) 20:15

  НАПАД НА ВОЛ СТРИТ

  САД, 2013

  Режија: Уве Бол
  Улоги: Доминик Прсл, Ерин Карплак, Едвард Фрлонг
  ​Жанр: акција/ драма

 • Игран филм Сабота (19.08.2017) 08:25

  MЕРИ И МАКС

  САД, 2009  

  Режија: Адам Елиот
  Улоги: Тони Колет, Филип Сејмур Хофман, Ерик Бана
  Жанр: анимиран

 • Игран филм Петок (18.08.2017) 20:30

  ЗАТВОРЕНИЦИ НА СОНЦЕТО

  САД/ Германија, 2013

  Режија: Роџер Кристијан
  Улоги: Џон Рис- Дејвис, Дејвид Чарвет, Емили Холмс, Кармен Чаплин, Ник Моран
  Жанр: авантура/хорор

 • Игран филм Четврток (17.08.2017) 20:15

  ОПЕРАТОР

  САД, 2015

  Режија: Амараја и Бил Олсон
  Улоги: Винг Рејмс, Лук Гос, Миша Бартон
  Жанр: акција/трилер/драма

 • Игран филм Среда (16.08.2017) 20:15

  БЕЗ ГОСПОД И ГОСПОДАР

  САД, 2013

  Режија: Тери Грин
  Улоги: Дејвид Стратерн, Реј Вајс, Сем Вајтвер
  Жанр: драма/ криминалистички

 • Игран филм Вторник (15.08.2017) 20:15

  БОРБА ЗА СРЕЌА

  САД, 2014

  Режија: Клаудија Мејерс
  Улоги: Мишел Монахан, Емануела Шрикви, Рон Ливингстон
  Жанр: воена драма

 • Игран филм Понеделник (14.08.2017) 20:15

  УШТЕ ХАНИ ФАЛЕШЕ

  Австралија, 2015

  Режија: Вејн Хоуп
  Улоги: Робин Батлер, Лусинда Армстронг Хол, Луси Фрај.
  Жанр: комедија

Pages