Документарна серија

КАНАДА, ПОКРАЈ БРЕГОТ

Понеделник,16:10

Доживејте ја Канада на еден посебен начин. Недопрени предели со шаренолики пејзажи или еден ден во урбаната џунгла.

Различни животни приказни кои ни доаѓаат од најдолгата гранична линија во светот.

Ексклузивен серијал „Канада, покрај брегот“.