Документарна серија

АНДРЕ РИЈУ - ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО МОЈОТ СВЕТ

Петок, 13:15

„Добредојдовте во мојот свет“-  посебно царство каде што музиката владее. Свет посветен на концертите на славниот диригент и композитор Андре Рију низ целиот свет од Австралија до Аргентина, од Америка до Мексико.

Приказна која изобилува со извонредни концертни настапи со специјални гости и интервјуа со нив.