Информативни

БИЗНИС 365

Понеделник, 20:15

Граѓаните велат дека нема работа, компаниите се жалат дека не можат да ги пополнат работните места. Во Бизнис 365 анализираме какви вработувања најмногу се нудат, а каква работа најмногу се бара на македонскиот пазар на труд. Разговараме и за новите обврски на трговците на зелените пазари. Ќе можат да работат само со лиценца, фискални сметки нема да издаваат се до влезот во ЕУ.