Игран филм

ПОД БУДНО ОКО

Среда (11.01.2017) 23:05

САД, 2008

Режија: Ди Џеј Карузо
Улоги: Шаја Лабуф, Лин Коен, Камерон Бојс
Жанр: акција/ трилер

Двајца странци ги поврзува еден мистериозен телефонски повик од една жена која никогаш не ја запознале. Таа им се заканува ним и на нивните семејства,  ги втурнува и двајцата во опасни ситуации и ја користи секојдневната технологија да го следи секој нивни чекор. Како што ситуацијата секојдневно се влошува, овие двајца обични луѓе стануваат најбарани бегалци во државата, кои сега мора да соработуваат за да откријат што навистина се случува.  Борејќи се за своите животи, Џери и Рејчел стануваат пиони на непознат непријател кој има неограничена моќ врз нивните животи.