Новогодишен концерт на „Танец“

29.12.2016 10:25

Ансамблот „Танец“ вечер во МОБ ќе го одржи 67-от новогодишен концерт...

Националниот ансамбл на народни игри и песни на Македонија „Танец“ вечер ќе го одржи 67-от новогодишен концерт.

Концертот ќе се одржи во Македонскта опера и балет.