Укината забраната за камиони на Плетвар и Ѓавато

11.01.2017 13:18

Забраната е укината во 12:50 часот.

Укината е забраната за сообраќај за тешки товарни возила  на на планиските превои Плетвар и Ѓавато, информира ЈП Македонијапат.

Забраната е укината во 12:50 часот.