Игран филм

НОВА ПРИКАЗНА

Вторник (06.02.2018) 20:15
САД, 2014

Режија: Марк Лоренс
Улоги: Џ.К. Симонс, Мариса Томеј, Алисон Џејни, Оливија Лукарди
Жанр: романтична комедија

Еден сценарист, наградуван со Оскар, кој веќе со години ништо не напишал, принуден е да ја прифати работата во едно училиште како професор. Иако на почетокот ја мрази работата, работите тргнуваат на подобро кога ќе запознае шармантна самохрана мајка која има големи планови.