Игран филм

МРТВА ТОЧКА

Недела (09.07.2017) 23:15
САД, 2015

Режија: Адам Алека
Улоги: Томас Џејн, Лоренс Фишберн, Ела Балентајн, Џим Вотсон
Жанр: трилер

Една млада девојка е сведок на убиство на група луѓе за време на погреб. Таа успева дури и да го фотографира убиецот, кој го убива и момчето на нејзината тетка, и бега во шумата. Трчајќи, девојчето доаѓа до куќата на Картер, воен ветеран со проблематично и трагично минато, кој се заколнува дека ќе ја заштити. Убиецот пристигнува и се обидува да ги убие и двајцата.