Игран филм

ЗАРОБЕНИ ВО ЉУБОВТА

Среда (12.07.2017) 20:15

САД, 2012

Режија: Џош Бун
Улоги: Шајлин Вудли, Грег Кинер, Џенифер Конели, Кристен Бел
Жанр: романтична комедија

Интересна приказна за сложените врски меѓу еден успешен писател, неговата поранешна сопруга и нивните деца. Грег е успешен писател на романи кој веќе неколку години наназад се бори да ги надвладее чувствата кон бившата жена. Во тоа му помага пријателката, а понекогаш и љубовницата Триша. Од друга страна, неговата ќерка Саманта е исто така надарена за пишување, но е многу промискуитетна личност и сака да го освои колегата од факултет. Единствен во семејството кој е апсолутно незаинтересиран за нивните будалаштини е  синот Расти.