Игран филм

СЛУЧАЈНА ЉУБОВ

Сабота (03.02.2018) 20:15
САД, 2015

Режија: Дејвид Расел
Улоги: Џејк Гиленхал, Џесика Бил, Џејмс Марсден
Жанр: романтична комедија

Алис е млада и наивна келнерка од едно мало место, која доживува сериозна повреда на главата и треба итно да се оперира. Оваа немила случка предизвикува кај неа непредвидливо однесување. Бидејќи нема осигурување, Алис оди во Вашингтон и бара помош од еден млад сенатор, во кој се заљубува и кој се зазема за нејзиниот проблем.