Игран филм

ЛОШИОТ ДЕДО

Сабота (29.04.2017) 23:00
САД, 2013

Режија: Џеф Тремејн
Улоги: Џони Ноксвил, Џексон Никол, Грег Харис
Жанр: комедија/документарен

Џони Ноксвил е сценарист и артист во оваа комедија за 86-годишниот старец со млад дух Ирвин Зисман, кој заедно со својот 8-годишен внук Били тргнуваат на патување. Мајката на Били е в затвор, а тој го носи детето да живее со татко му. За време на патувањето тие двајца доживуваат секакви авантури, но сè со една цел- да ги провоцираат случајните минувачи.