Сезонава 180 чартер летови од Холандија

08.05.2017 11:54

Од ТАВ Македонија очекуваат раст на бројот на патници, како резултат на новите линии. Најфрекфентни се летовите кон Истанбул, Цирих и Базел.

Годинава во Охрид со 180 чартер летови ќе допатуваат речиси 30 илјади холандски туристи. Сезонски летови има и од Белград, Тел Авив, Брисел, а ќе привлечеме гости и од Катовице во Полска.

Од ТАВ Македонија очекуваат раст на бројот на патници, како резултат на новите линии. Најфрекфентни се летовите кон Истанбул, Цирих и Базел.

Сузана Фиданска- Стоевска разговараше со првиот човек на ТАВ Македонија, Алпер Ерсој.

Разговорот може да го погледнете на следниот ЛИНК