Игран филм

БЕЗМИЛОСНА ИГРА

Понеделник (22.05.2017) 20:15
САД, 2014

Режија: Џастин Стил
Улоги: Џорџ Идс,  Стивен Сигал, Аналин Мекорд, Вини Џоунс
Жанр: трилер

Џек Даниел е професионален играч на покер, кој сака брзи пари. Откако ја губи опкладата со мистериозниот коцкар Дафи кој е поврзан со криминалци, Џек запаѓа во проблеми. За да го заштити семејството и себе си, Џек мора да го надмудри Дафи и неговиот итар брат и неговата заводлива жена Меј, кои имаат свирепи планови со него.Единствен човек кој може да му помогне е Поли Транкс, но не бесплатно!