Игран филм

УШТЕ ХАНИ ФАЛЕШЕ

Среда (28.02.2018) 20:45
Австралија, 2015

Режија: Вејн Хоуп
Улоги: Робин Батлер, Лусинда Армстронг Хол, Луси Фрај.
Жанр: комедија

Керолајн Морган е почестена кога нејзината сестра Бет им доаѓа на гости со својата ќерка Хани Холовеј, која е филмска ѕвезда. Но, за кратко време Хани останува кај нив дома и на сите им е тешко да се прилагодат на новонастанатата ситуација.  Хани треба да се навикне на живот без придружба на новинари и папараци, но и нејзините роднини на нејзиното присуство  и разгаленост. Кога Хани ја открива  семејната тајна која долго време се чувала, Керолајн се бори да го сошува семејството кое е пред распаѓање.