Игран филм

БЕЗ ГОСПОД И ГОСПОДАР

Вторник (10.04.2018) 20:50
САД, 2013

Режија: Тери Грин
Улоги: Дејвид Стратерн, Реј Вајс, Сем Вајтвер
Жанр: драма/ криминалистички

Лето, 1919 година. Низа од пакети со бомби се појавува пред  вратите на познати политичари и бизнисмени. Вилијам Флин, агент од Бирото за истраги е задолжен да ги пронајде одговорните за овие настани. Анархистите се организираат да ја уништат демократијата во земјата.