Џорџ и Амал Клуни добија близнаци

07.06.2017 11:27

Џорџ Клуни и неговата сопруга, познатата адвокатка Амал, вчера станаа родители на близнаци, момче и девојче, потврди нивниот претставник за медиуми.

Холивудската ѕвезда Џорџ Клуни и неговата сопруга, познатата адвокатка Амал, вчера станаа родители на близнаци, момче и девојче, потврди нивниот претставник за медиуми.

„Ова утро Амал и Џорџ им посакаа добредејде во својот живот на Ела и Александар Клуни. Ела, Александар и Амал се здрави и се чувствуваат добро. Џорџ е под седативи и се очекува да се опорави за неколку дена“, наведе синоќа публицистот на двојката Стен Розенфилд.