Полагање на испит за инспектор во втората испитна сесија за 2017 година

22.06.2017 15:09

Инспекцискиот совет ги известува кандидатите кои се пријавиле на Јавниот повик за пријавување кандидати за полагање на испит за инспектор во втората испитна сесија за 2017 година, објавен на 26.05.2017 година, дека испитот ќе се одржи во просториите на Испитниот центар ASSECO со седиште на улица „Христо Смирненски“ бр. 30, во Скопје, во следниве термини:

·         30.06.2017 година  со почеток од 10.00 часот

Листите со имињата на кандидатите и предвидените термини можете да ги видите на веб страната на Инспекцискиот совет http://is.gov.mk.