Моментно најдобриот „Ајфон“ на Епл, е и најевтин

03.10.2017 10:43

Така, за оние што не можат да си го дозволат, Епл го препорачува својот „Ајфон СЕ“, којшто освен што е подостапен, е и поиздржлив. Моментно чини 350 долари, а има се што содржи „Ајфон 6-с“.

„Ајфон Икс“ е поубав и побрз од сите претходни, но и неспоредливо поскап - чини илјада долари.

Така, за оние што не можат да си го дозволат, Епл го препорачува својот „Ајфон СЕ“, којшто освен што е подостапен, е и поиздржлив. Моментно чини 350 долари, а има се што содржи „Ајфон 6-с“.

Сепак, доколку „Ајфон СЕ“ е премал за Вашите потреби, тогаш изборот паѓа на 6-с, кој исто така е со намалена цена.