Игран филм

ВИРУСЕН ФАКТОР

Недела (19.11.2017) 21:50
Кина/ Хонгконг, 2012

Режија: Данте Лам
Улоги: Џај Чоу, Николас Це, Пенг Лин, Бинг Баи
Жанр: акција/трилер/драма

Откако се здобива со смртоносни повреди за време на една жестока мисија, агентот Џон решава последните денови да ги помине со мајка си која му открива една тајна што ја чувала долго време. Тој сака да ù ја исполни желбата и оди во Малезија, каде што се соочува со една немилосрдна криминалистичка организација. Таму го чека големо изненадување за коешто не ни сонувал.