Играна серија

ЏЕК ТЕЈЛОР

Вторник, 23:00
Ирска/ Германија, 2010
Режија: Стјуарт Орм
Улоги: Иан Глен, Френк О’ Саливен, Кен Филдс
Жанр: криминалистички

Непоправливиот Џек Тејлор е отпуштен од Ирската државна полиција поради свирепост над државниот министер. Тој станува приватен детектив, а Ана Хенеси го најмува да ја открие вистината за наводното самоубиство на нејзината ќерка- тинејџер. Како што го истаржува случајот, тој доаѓа до шокирачки сознанија.