Никол Кидман се промени до непрепознатливост

14.12.2017 11:09

Неjзината долги руси коси се заменети со костенлива перика, тенот и е потемен, а има и видливо помалку килограми, така што изгледа и многу постара.

Никол Кидман, која многумина ја сметаат за една од најубавите актерки во Холивуд, се промени до непрепознатливост и сето тоа поради новиот филм во кој таа глуми „Destroyer“.

Неjзината долги руси коси се заменети со костенлива перика, тенот и е потемен, а има и видливо помалку килограми, така што изгледа и многу постара.

Кидман инаку, неодамна освоил Еми за главна женска улога во серијата „Мали лаги“.