Игран филм

СТРИПТИЗЕР

Среда (12.09.2018) 23:15
САД, 2011

Режија: Пенелопи Свирес
Улоги: Џо Харсли, Џена Деван-Тејтум, Дастин Ибара, Дин Остин
Жанр: комедија

За да може да ја плати екстравагантната венчавка, која ни тој ни таткото на неговата идна сопруга не можат да си го дозволат, Бен е принуден дополнително да заработува како стриптизер!