Игран филм

БЕЗ ТОЛЕРАНЦИЈА

Сабота (13.10.2018) 23:15
Тајланд, 2015

Режија: Вич Каосјананда
Улоги: Дастин Гајен, Сахајак Бунтанакит
Жанр: акција

Двајца поранешни воени оперативци, Џони и неговиот пријател, детективот Питер, во Бангког го бараат убиецот на ќерката на Џони, Ејнџел, и притоа низ целиот град оставаат траги на одмазда и убиства. Кога се открива дека Ејнџел е девојка за забава на високо ниво, Џони и Питер го вперуваат оружјето во бандите подведувачи, криминалци и картели, трагајќи по вистината.