Игран филм

ПРЕСМЕТКА ВО МАНИЛА

Петок (09.02.2018) 23:05

САД, 2016

Режија: Марк Дакаскос
Улоги: Александер Невски, Каспер Ван Диен, Марк Дакаскос
Жанр: акција

Приватните детективи Ник и Чарли истражуват случај на убиство и патот ги води во една џунгла во  Манила, каде се наоѓа еден терористички камп. Тие немаат доверба во полицијата и го екипираат својот тим на елитни борци за да ги уништат терористите.