Спортски

ЗОИ 2018 на МРТ

9-ти до 25-ти февруари

На МРТ1 и на МРТ2 гледачите ќе можат да уживаат во ексклузивна програма од најатрактивните случувања на снежните терени во Пјонгчанг.