Москва

Путин разочаран од Руско- американските односи

07.03.2018 12:18

Зборувајќи за санкциите кои се воведени против неговата земја, Путин рече дека нивната цел е да се скроти Русија.

Рускиoт претседател Владимир Путин рече дека не е разочаран во американскиот претседател Доналд Трамп, туку во непредвидливиот систем на Руско- американските односи.

Зборувајќи за санкциите кои се воведени против неговата земја, Путин рече дека нивната цел е да се скроти Русија.

Додаде дека тоа е начин за натпреварување, но и дека не е фер ниту праведен.