Полагање на испит за инспектор во првата испитна сесија за 2018 година

03.05.2018 13:49

Инспекцискиот совет ги известува кандидатите кои се пријавиле на Јавниот повик за пријавување кандидати за полагање на испит за инспектор во првата испитна сесија за 2018 година,  дека испитот ќе се одржи во просториите на Правниот факултет “Јустинијан Први“ со седиште на улица „Бул. Гоце Делчев„ 9б, во Скопје, во следниве термини:

·         14.05.2018 година со почеток од 08.30 часот и
·         14.05.2018 година со почеток од 11.00 часот.

Листите со имињата на кандидатите и предвидените термини можете да ги видите на веб страната на Инспекцискиот совет