Метео: Сончево и топло и во наредните денови

09.08.2018 14:54

Од понеделник се очекуваат уште повисоки температури кои ќе достигнат до 38 степени.

Сончевото и топло време во Македонија со слаб до умерен ветер продолжува утре но и во наредните денови.

Максималната дневна температура во текот на утрешниот ден и за време на викендот ќе достигне до 36 степени.

Од понеделник се очекуваат уште повисоки температури кои ќе достигнат до 38 степени.

Гледајте МЕТЕО со Наташа Алексоска