Метео: Продолжува периодот на сончево и топло време

17.09.2018 14:45

Максималната температура ќе достигне до 31 степен. Скопје утре со дневна температура од 29 степени.

Утре во Македонија се очекува сончево време со умерена облачност и со слаб ветер од југоисточен правец.

Максималната температура ќе достигне до 31 степен. Скопје утре со дневна температура од 29 степени.

Во наредните денови и натаму нема да има позначајна промена. Продолжува периодот на сончево топло стабилно и тивко време.

Гледајте МЕТЕО со Наташа Алексоска