ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:25 5+ Фамилија  Цвеќето исчезна
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Матицата на пчелите
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 Супер крилја Светла камера акција
 11:35 Нинџа желки Приказна за духот од кинескиот кварт
 12:00 Дора и пријателите Волшебната земја
 12:25 Македонски народни приказни    Неверник
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Петтиот ангел   
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Светот на сообраќајот   
 15:50 Научен спектар   
 16:10 Витраж културен магазин
 16:35 Едноставно заводливо  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 18:10 Македонија земја на цркви и манастири  
 18:55 5+ Фамилија  Цвеќето исчезна
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Бизнис 365  инфомагазин
 20:45 Заробени во љубовта игран филм
 22:15 Џек Тејлор сериски филм
 23:05 Дневник 3  
 23:20 Спорт  
 23:30 Метео  
 23:35 25. час Охридско лето 2016- Максим Венгеров
 1:08 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:30 Дневник 2  
 2:00 Спорт  
 2:07 Метео  
 2:10 Неделен магазин  
 3:40 Музичко интермецо  
 4:15 Музичко интермецо  
 4:45 Убавите села Добри Дол
 5:02 Аграр агромагазин
 5:47 Дора и пријателите Волшебната земја
 6:10 Македонски народни приказни    Неверник

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:25 5+ Фамилија Детективот и Буки
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Волшебничката
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 Супер крилја анимирана серија 
 11:40 Дора и пријателите Куклен театар
 12:10 По патот на песната  
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 14:00 Македонски народни приказни    Ортаци
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Дедо Мраз - (не) комплетно CV  
 15:50 Стилисимо моден магазин
 16:20 Музичко интермецо  
 16:30 Бизнис 365  инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 18:10 Тунел   
 18:55 5+ Фамилија Детективот и Буки
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Од наш агол  инфомагазин
 21:00 Тотална бркотница игран филм
 22:20 Мост сериски филм
 23:25 Дневник 3  
 23:40 Спорт  
 23:50 Метео  
 23:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 0:17 Стилисимо моден магазин
 0:42 Стисни плеј  музички магазин
 1:27 Дневник 2  
 1:57 Спорт  
 2:04 Метео  
 2:07 Тунел   
 2:52 25. час Охридско лето 2016- Максим Венгеров
 4:25 По патот на песната  
 5:15 Музичко интермецо  
 5:45 Музичко интермецо  
 6:20 Македонски народни приказни    Ортаци

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:25 5+ Фамилија Украдена насмевка
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Седум со еден удар
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 Супер крилја анимирана серија 
 11:40 Дора и пријателите Дора во земјата на часовниците
 12:05 Аграр  
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    За ум
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Македонија земја на цркви и манастири  
 16:05 Музичко интермецо  
 16:15 Од наш агол  инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан  
 18:10 Стисни плеј  музички магазин
 18:55 5+ Фамилија Украдена насмевка
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Свет инфомагазин
 20:40 Стив Меквин: човек и тркач игран филм
 22:20 Мост сериски филм
 23:20 Дневник 3  
 23:35 Спорт  
 23:45 Метео  
 23:50 Според најдобриот вкус документарна серија
 0:35 Препушти му го тоа на Брајан  
 0:57 Едноставно заводливо  
 1:17 Стисни плеј  музички магазин
 2:02 Дневник 2  
 2:32 Спорт  
 2:39 Метео  
 2:42 Вински мозаик  
 3:07 Тунел   
 3:47 По патот на песната  
 4:32 Музичко интермецо  
 5:02 Музичко интермецо  
 5:27 Аграр  
 6:12 Македонски народни приказни    За ум

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:25 5+ Фамилија Мистерија на покривот
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Кралот Жаба
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 Супер крилја анимирана серија 
 11:40 Нинџа желки Приказна за духот од кинескиот кварт
 12:05 Дора и пријателите Мистеријата на волшебните коњи
 12:30 Македонски народни приказни    Лошиот цар Ногај
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 14:00 Препушти му го тоа на Брајан  
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Неделен магазин  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Свет инфомагазин
 18:10 Тунел   
 18:55 5+ Фамилија Мистерија на покривот
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Акцент инфомагазин
 20:55 Сеќавање игран филм
 22:25 Мост сериски филм
 23:30 Дневник 3  
 23:45 Спорт  
 23:55 Метео  
 0:00 Според најдобриот вкус документарна серија
 0:45 Препушти му го тоа на Брајан  
 1:07 Стисни плеј  музички магазин
 1:52 Дневник 2  
 2:22 Спорт  
 2:29 Метео  
 2:32 Едноставно заводливо  
 2:52 Светот на сообраќајот   
 3:17 Свет инфомагазин
 3:42 Неделен магазин  
 5:12 Музичко интермецо  
 5:42 Музичко интермецо  
 6:12 Македонски народни приказни    Лошиот цар Ногај
 

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:25 5+ Фамилија      Лектира
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Стариот султан
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 Супер крилја Кученца за една принцеза
 11:40 Нинџа желки Ќе се одмаздам
 12:05 Дора и пријателите Кралскиот бал
 12:30 Македонски народни приказни    Добрината секогаш се наградува
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Тунел   
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 По патот на песната  
 16:15 Акцент инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:20 Метео  
 17:25 СП Ракомет (ж)- 1/2 финале ракомет
 19:00 Витраж културен магазин
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:25 СП Ракомет (ж)- 1/2 финале ракомет
 22:00 Стисни плеј  музички магазин
 22:45 Џек Тејлор сериски филм
 23:35 Дневник 3  
 23:50 Спорт  
 0:00 Метео  
 0:05 Препушти му го тоа на Брајан  
 0:27 Едноставно заводливо  
 0:47 Македонија од воздух Крушево
 1:08 Стисни плеј  музички магазин
 1:53 Дневник 2  
 2:23 Спорт  
 2:30 Метео  
 2:33 Стилисимо  
 2:58 Витраж културен магазин
 3:23 Тунел   
 4:06 По патот на песната  
 4:51 Музичко интермецо  
 5:26 Музичко интермецо  
 6:01 Си било еднаш   Стариот султан
 6:10 Македонски народни приказни    Добрината секогаш се наградува

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:10 Дора и пријателите Танцувачка забава 
 7:35 Дора и пријателите Спасуваме пиратски брод
 8:00 Македонија наутро  
 10:00 Вести  
 10:20 Детска драма не е празна слама Некогаш и сега
 10:45 Супер крилја Песочна санка
 11:00 5+ Фамилија  Кино вечер
 11:30 5+ Фамилија   Роденденот на детективот
 12:05 Витраж културен магазин
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:25 Светот на сообраќајот   
 13:55 Музичко интермецо  
 14:10 Македонија земја на цркви и манастири  
 14:55 ФИФА Клупско СП: Пачука- Ал Џaзира фудбал
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:55 ФИФА Клупско СП: Реал Мадрид- Гремио фудбал
 20:00 Дневник 2  
 20:30 Спорт  
 20:40 Метео  
 20:45 Стилисимо моден магазин
 21:10 Сенки над Балканот играна серија
 22:10 Знак игран филм
 23:40 Дневник 3  
 23:55 Спорт  
 0:05 Метео  
 0:10 АБА Лига: Партизан-  МЗТ  Скопје кошарка
 1:40 Акцент инфомагазин
 2:27 Дневник 2  
 2:57 Спорт  
 3:04 Метео  
 3:07 Стилисимо моден магазин
 3:32 Тунел   
 4:15 Музичко интермецо  
 4:50 Музичко интермецо  
 5:20 Светот на сообраќајот   
 5:46 Петтиот ангел   
 6:12 Супер крилја Песочна санка
 6:24 Македонски народни приказни    Приказна од меаната

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Дора и пријателите Потрагата по Моно
 7:40 Дора и пријателите Дора ја спасува земјата на операта
 8:05 Дора и пријателите Кралскиот бал
 8:30 Супер крилја Џет земјоделецот
 8:45 Супер крилја Глумење
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Добри дол
 9:30 5+ Фамилија       Играта на цвеќето
 10:05 5+ Фамилија Пикасо цртеж
 10:35 5+ Фамилија        Лектира
 11:10 Македонски народни приказни    Умот и ксметот
 11:30 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:10 Македонија земја на цркви и манастири  
 14:55 Роса - фолк фест 2017  
 17:00 Дневник 1  
 17:20 Метео  
 17:25 СП Ракомет (ж)- Финале ракомет
 19:10 Супер крилја Глумење
 19:30 Дневник 2  
 19:55 Спорт  
 20:00 Метео  
 20:05 Едноставно заводливо  
 20:25 Сеха лига: Нексе- Металург ракомет
 22:00 Сенки над Балканот играна серија
 23:05 Дневник 3  
 23:20 Спорт  
 23:30 Метео  
 23:35 Шаолин игран филм
 1:36 Едноставно заводливо  
 1:56 Витраж културен магазин
 2:20 Стилисимо  
 2:45 Дневник 2  
 3:10 Спорт  
 3:15 Метео  
 3:18 Стисни плеј  музички магазин
 4:03 Македонија земја на цркви и манастири  
 4:42 Музичко интермецо  
 5:17 Музичко интермецо  
 5:52 Супер крилја Џет земјоделецот
 6:04 Убавите села Добри дол
 6:21 Македонски народни приказни    Умот и ксметот