ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Си било еднаш   Таткото
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Ќ  
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Супер херој
 12:00 Супер крилја Рударски проблем
 12:10 Лалалупси Раскикотен стомак
 12:35 Македонски народни приказни    Господ и ангелот
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Витраж  
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Тунел   
 16:05 Инфотин  
 16:35 Научен спектар  Отворен ден на УКИМ
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 18:15 Сведок на едно време               Александар Ацев документарeн филм
 18:45 Македонија од воздух Тиквешија 
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 19:55 Метео  
 20:00 Свечена Академија -                                69 години   Универзитет           Св. Кирил и Методиј                                 пренос
 21:35 Бизнис 365  инфомагазин
 22:05 Катуранди сериски филм
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 25. час Скопски џез фестивал 2017 „Марио Ром Интерзон“
 0:43 Сведок на едно време               Александар Ацев документарeн филм
 1:09 Бизнис 365  инфомагазин
 1:34 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 1:59 Витраж  
 2:25 Дневник 2  
 2:50 Метео  
 2:53 По патот на песната  
 3:39 Тунел   
 4:20 Музичко интермецо  
 4:55 Музичко интермецо  
 5:30 Аграр агромагазин
 6:20 Македонски народни приказни    Господ и ангелот

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Волкот и еленот
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква У 
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:25 5+ Фамилија Детски врховен суд
 12:00 Супер крилја Снежни топки
 12:10 Лалалупси Сурла шоу
 12:30 Петтиот ангел  Солем и солемци
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Момчето и господ
 14:30 Музичко интермецо  
 15:05 Вести  
 15:25 Тунел   
 16:05 Македонија од воздух Тиквешија 
 16:30 Бизнис 365  инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Едноставно заводливо магазин
 18:10 Маџир маало документарeн филм
 18:45 Супер крилја Снежни топки
 19:00 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Борба за среќа игран филм
 22:00 Катуранди сериски филм
 22:55 Дневник 3  
 23:10 Спорт  
 23:20 Метео  
 23:25 Бизнис 365  инфомагазин
 23:50 Музичка индустрија  
 0:22 Маџир маало документарeн филм
 0:54 Едноставно заводливо  
 1:15 Македонија од воздух Тиквешија 
 1:35 Дневник 2  
 2:05 Спорт  
 2:12 Метео  
 2:15 25. час концерт
 3:28 Тунел   
 4:07 Музичко интермецо  
 4:37 Музичко интермецо  
 5:02 Светот на тишината  Божјиот збор прилагоден на знаковен јазик
 5:28 Петтиот ангел  Солем и солемци
 5:54 Убавите села Виниче
 6:11 Македонски народни приказни    Момчето и господ

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Жолтиот штрк
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Ф
 10:30 Голем одмор детско шоу
 11:30 5+ Фамилија Туркање со рака
 12:05 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Непрокопсан син
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Тунел   
 16:10 Сребрени струни документарeн филм
 16:30 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:50 Стисни плеј  музички магазин
 18:40 Свет инфомагазин
 19:15 Дневник 2  
 19:40 Спорт  
 19:50 Метео  
 20:00 ТВ Дуел дебата
 21:45 Кодот на мафијата игран филм
 23:25 Дневник 3  
 23:40 Спорт  
 23:50 Метео  
 23:55 Првенство на Македонија, Супер лига: МЗТ Скопје - Работнички кошарка
 1:15 Одбојка, Европска лига: Летонија - Македонија одбојка
 3:15 Дневник 2  
 3:40 Спорт  
 3:47 Метео  
 3:50 Тунел   
 4:34 Музичко интермецо  
 4:59 Музичко интермецо  
 5:24 Аграр агромагазин
 6:15 Македонски народни приказни    Непрокопсан син

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Лисицата и јарецот
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Х   
 10:30 Инфотин На гости кај СУГС Георги Димитров
 11:00 Словенските ракописи од Македонија  
 11:25 5+ Фамилија Сакам домашни миленици
 12:05 Лалалупси анимирана серија 
 12:30 Македонски народни приказни    Синот и чалгијата
 13:00 Вести  
 13:25 Неделен магазин  
 15:00 Вести  
 15:20 Климент Охридски   
 16:25 Свет инфомагазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Св.Кирил и Методиј документарeн филм
 18:30 Музичка индустрија  
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:30 Фолк Фест Валандово 2018 музички фестивал
 22:35 Дневник 3  
 22:50 Спорт  
 23:00 Метео  
 23:05 Катуранди сериски филм
 0:00 Св.Кирил и Методиј документарeн филм
 0:39 Музичка индустрија  
 1:09 Неделен магазин  
 2:39 Дневник 2  
 3:09 Спорт  
 3:16 Метео  
 3:19 Вински мозаик  
 3:49 Тунел   
 4:34 Научен спектар   
 4:54 Бизнис аплауз документарна серија
 5:19 Музичко интермецо  
 5:49 Музичко интермецо  
 6:19 Македонски народни приказни    Синот и чалгијата

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Учтивото зајаче
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква  Ц  
 10:30 Детска драма не е празна слама детско шоу
 10:55 5+ Фамилија Цвеќето што зборува
 11:30 Супер крилја анимирана серија 
 11:45 Трансформери анимирана серија 
 12:10 Лалалупси анимирана серија 
 12:35 Убавите села репортажа
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни    Праведниот цар
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Климент Охридски   
 16:35 Научен спектар  Отворен ден на УКИМ
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 18:15 Витраж  
 18:40 Лалалупси анимирана серија 
 19:05 Трансформери анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:30 Фолк Фест Валандово 2018 музички фестивал
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Вооружена реакција игран филм
 1:00 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 1:25 Стисни плеј   
 2:10 Витраж  
 2:35 Дневник 2  
 3:05 Спорт  
 3:12 Метео  
 3:15 Едноставно заводливо  
 3:40 По патот на песната  
 4:25 Тунел   
 5:10 Музичко интермецо  
 5:40 Музичко интермецо  
 6:05 Убавите села репортажа
 6:20 Македонски народни приказни    Праведниот цар

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Трансформери анимирана серија 
 7:35 Лалалупси анимирана серија 
 8:00 Македонија наутро  
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Супер херој
 10:55 5+ Фамилија Детски врховен суд
 11:30 Детска драма не е празна слама Школа за еко патрола
 12:00 Музичко интермецо  
 12:10 Македонски народни приказни    Плата според работата
 12:35 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:25 Инфотин  
 14:00 Витраж културен магазин
 14:30 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 15:10 Лига на шампионите, Ф4: Нант - ПСЖ ракомет
 16:45 Музичко интермецо  
 17:00 Дневник 1  
 17:25 Метео  
 17:30 Лига на шампионите, Ф4 студио
 17:50 Лига на шампионите, Ф4: Вардар - Монпелје ракомет
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:05 Метео  
 20:10 Лига на шампионите студио
 20:40 Лига на шамионите- Финале: Реал Мадрид - Ливерпул фудбал
 22:40 Лига на шампионите студио
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Хајлајтси - избор на голови   
 23:55 Лига на шампионите, Ф 4: Вардар - Монпелје ракомет
 1:15 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 1:40 Едноставно заводливо  
 2:00 Музичка индустрија музички магазин
 2:30 Витраж културен магазин
 2:55 Стисни плеј   
 3:40 Дневник 2  
 4:10 Спорт  
 4:17 Метео  
 4:20 По патот на песната  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:30 Музичко интермецо  
 5:55 Петтиот ангел   
 6:20 Македонски народни приказни    Плата според работата

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Трансформери анимирана серија 
 7:40 Трансформери анимирана серија 
 8:00 Супер крилја анимирана серија 
 8:15 Лалалупси анимирана серија 
 8:35 Лалалупси анимирана серија 
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Раштак
 9:33 5+ Фамилија Туркање со рака
 10:08 5+ Фамилија Сакам домашни миленици
 10:43 5+ Фамилија Цвеќето што зборува
 11:18 Музичко интермецо  
 11:28 Неделен магазин  
 13:03 Вести  
 13:28 Аграр агромагазин
 14:23 Македонија од воздух Скопски регион
 14:48 Музичко интермецо  
 15:08 Лига на шампионите, Ф4: Натпревар за 3 место                      ракомет
 16:48 Музичко интермецо  
 17:03 Дневник 1  
 17:28 Метео  
 17:33 Лига на шампионите Ф4 студио
 17:53 Лига на шампионите, Ф4: Финале ракомет
 19:48 Дневник 2  
 20:18 Спорт  
 20:23 Метео  
 20:28 Одбојка, Европска лига: Македонија - Австрија одбојка
 22:38 Дневник 3  
 22:53 Спорт  
 23:03 Метео  
 23:08 Лига на шампионите Ф4: Финале ракомет - снимка
 0:38 Магазин  СП - фудбал 2018 спортски магазин
 1:08 Стисни плеј  музички магазин
 1:53 Дневник 2  
 2:23 Спорт  
 2:30 Метео  
 2:33 Едноставно заводливо  
 2:58 Музичка индустрија музички магазин
 3:33 По патот на песната  
 4:18 Музичко интермецо  
 4:53 Музичко интермецо  
 5:23 Аграр агромагазин
 6:08 Убавите села репортажа
 6:23 Македонски народни приказни    Праведниот  цар