ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш  Човекот со среќа во една цреша
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Р 
 10:25 5+ Фамилија Пикасо цртеж
 10:55 Детска драма не е празна слама Згдравата храна нема мана
 11:20 Гормити анимирана серија 
 11:40 Супер крилја Хартиени пенџери
 11:55 Лалалупси Сам свој мајстор
 12:15 Македонски народни приказни  Сиромав човек жив ѓавол
 12:40 Научен спектар  Научен камп
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Македонија од воздух Тиквешија
 14:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Историја на Македонската забавна музика документарна серија
 16:05 Музичко интермецо  
 16:20 Небото на дофат документарeн филм
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 18:30 Музичка индустрија музички магазин
 19:05 Лалалупси Сам свој мајстор
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 СП Русија 2018 Најинтересн 1/4 финален меч - реприза фудбал
 22:00 Лондонско подземје игран филм
 23:40 Дневник 3  
 23:55 Спорт  
 0:05 Метео  
 0:10 25. час концерт
 1:23 Историја на Македонската забавна музика документарна серија
 2:04 Дневник 2  
 2:34 Спорт  
 2:41 Метео  
 2:44 Неделен магазин  
 4:17 Тунел   
 5:00 Музичко интермецо  
 5:35 Музичко интермецо  
 6:05 Си било еднаш  Човекот со среќа во една цреша
 6:14 Македонски народни приказни  Сиромав човек жив ѓавол

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Заборавеното маче
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква С 
 10:30 5+ Фамилија Украдена насмевка
 11:05 Детска драма не е празна слама Марко и витаминската дружина
 11:30 Супер крилја анимирана серија 
 11:45 Лалалупси анимирана серија 
 12:10 Македонски народни приказни    Дедо Петко и баба Пена
 12:30 Петтиот ангел   
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Македонија од воздух репортажа
 14:10 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:35 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Историја на Македонската народна музика  
 16:05 Музичко интермецо  
 16:30 Новиот бран документарeн филм
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Метео  
 17:35 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 18:20 Музичка индустрија  
 18:50 Си било еднаш   Заборавеното маче
 19:00 Дневник 2  
 19:15 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 19:50 СП Русија 2018                                 Полуфинале 1 фудбал
 22:00 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 22:15 Дневник 3  
 22:35 Метео  
 22:40 СП Русија 2018                           Дневен преглед  
 23:25 СП Русија 2018                                 Полуфинале 1 фудбал
 1:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:26 Нов Зеланд од птичја перспектива репортажа
 2:09 Историја на Македонската народна музика репортажа
 2:52 Дневник 2  
 3:07 25. час концерт
 4:39 Тунел   
 5:14 Музичко интермецо  
 5:44 Музичко интермецо  
 6:09 Убавите села  
 6:24 Македонски народни приказни    Дедо Петко и баба Пена

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Мудриот ткајач
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Т  
 10:30 5+ Фамилија Мистерија на покривот
 11:05 Детска драма не е празна слама  
 11:30 Супер крилја анимирана серија 
 11:45 Лалалупси Динамично дуо
 12:05 Македонски народни приказни    Итрата мрзлива жена
 12:30 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Научен спектар  Музиката е мојот живот
 14:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Македонија од воздух репортажа
 15:45 Историја на Македонската народна музика  
 16:25 Жулиет Бинош документарeн филм
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Метео  
 17:35 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 18:20 Музичка индустрија документарна серија
 19:00 Дневник 2  
 19:15 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 19:50 СП Русија 2018                                 Полуфинале 2 фудбал
 22:00 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 22:15 Дневник 3  
 22:35 Метео  
 22:40 СП Русија 2018                           Дневен преглед  
 23:25 СП Русија 2018                                 Полуфинале 2 фудбал
 1:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:26 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 2:09 Дневник 2  
 2:24 Неделен магазин  
 3:46 По патот на песната  
 4:25 Тунел   
 4:58 Музичко интермецо  
 5:23 Музичко интермецо  
 5:53 Аграр  
 6:18 Македонски народни приказни    Итрата мрзлива жена
 

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Ајора
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Ќ    
 10:35 Лалалупси анимирана серија 
 11:00 Неделен магазин  
 12:35 Духовна ризница  
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Македонски народни приказни    Трпение спасение
 14:10 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:35 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Галичка свадба  
 16:10 Историја на Македонската народна музика документарна серија
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 18:30 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Охридско лето 2018 пренос
 22:15 Дневник 3  
 22:30 Спорт  
 22:40 Метео  
 22:45 СП Русија 2018                           Хајлајтси од најинтересните 1/2 финални мечеви  
 0:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:10 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 1:55 Игран филм игран филм
 1:55 Историја на Македонската народна музика документарна серија
 2:35 Дневник 2  
 3:05 Спорт  
 3:12 Метео  
 3:15 На дното -  Подгорица  
 3:53 Македонија од воздух репортажа
 4:18 Музичка индустрија  
 4:49 По патот на песната  
 5:29 Музичко интермецо  
 5:54 Музичко интермецо  
 6:19 Од А до Ш емисија за буквите
 6:19 Македонски народни приказни    Трпение спасение

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш  Волкот, лисицата и камилата
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква П
 10:25 5+ Фамилија Цвеќето исчезна
 10:55 Поточиња 2016 детски музички фестивал
 12:15 Лалалупси Сладолед
 12:35 Убавите села Орман
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Македонски народни приказни  Дедо секогаш е во право
 14:15 Македонија од воздух Струмица
 14:35 Музичко интермецо  
 15:15 Вести  
 15:40 Метео  
 15:50 СП Русија 2018 1/4 финале Уругвај - Франција фудбал
 18:00 Историја на Македонската забавна музика  
 18:45 Дневник 2  
 19:10 Метео  
 19:15 СП Русија 2018 Мундофорија студио
 19:50 СП Русија 2018 1/4 финале Бразил - Белгија фудбал
 22:00 СП Русија 2018 Мундофорија студио
 22:15 Дневник 3  
 22:35 Метео  
 22:40 СП Русија 2018 Дневен преглед  
 23:25 СП Русија 2018 1/4 финале фудбал
 1:00 Музичка индустрија  
 1:30 Историја на Македонската забавна музика  
 2:15 Македонија од воздух Струмица
 2:34 Дневник 2  
 2:59 Метео  
 3:02 По патот на песната  
 3:48 Научен спектар  Електрични автомобили
 4:06 Тунел   
 4:50 Музичко интермецо  
 5:25 Музичко интермецо  
 6:00 Убавите села Орман
 6:20 Македонски народни приказни  Дедо секогаш е во право

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Лалалупси План на летање
 7:40 Лалалупси Во Лалалупсија израсна дрво
 8:00 Лалалупси Со малку труд се стигнува далеку 
 8:25 Си било еднаш  Мечката, волкот, лисицата и штркот
 8:35 Алиса во земјата на чудата анимиран филм за деца
 9:25 Музичко интермецо  
 10:00 Вести  
 10:25 5+ Фамилија Кино вечер
 10:55 Детска драма не е празна слама Летен концерт
 11:20 Инфотин  
 11:50 Музичко интермецо  
 12:05 Македонски народни приказни  Го стигна правдината
 12:30 Петтиот ангел  Мултипла склероза
 13:00 Вести  
 13:20 Македонија од воздух Дебар
 13:40 Историја на Македонската забавна музика документарна серија
 14:20 Дуке Бојаџиев - сон, верба, љубов концерт
 15:50 СП Русија 2018 1/4 финале Шведска - Англија фудбал
 18:05 Музичка индустрија  
 18:45 Дневник 2  
 19:10 Метео  
 19:15 СП Русија 2018 Мундофорија студио
 19:50 СП Русија 2018 1/4 финале Русија - Хрватска фудбал
 22:00 СП Русија 2018 Мундофорија студио
 22:15 Дневник 3  
 22:35 Метео  
 22:40 СП Русија 2018 Дневен преглед  
 23:25 СП Русија 2018 1/4 финале фудбал
 1:05 Музичка индустрија  
 1:41 Македонија од воздух  
 1:59 Дневник 2  
 2:24 Метео  
 2:27 Стисни плеј   
 3:11 Едноставно заводливо  
 3:33 Тунел   
 4:17 По патот на песната  
 5:03 Музичко интермецо  
 5:38 Музичко интермецо  
 6:13 Македонски народни приказни  Го стигна правдината

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Од А до Ш Буква М 
 7:30 Од А до Ш Буква Н 
 7:40 Си било еднаш  Глушецот и кошницата со ореви
 7:50 Супер крилја Спектакуларна самба
 8:00 Супер крилја Детето пирамида
 8:15 Лалалупси План на летање
 8:35 Лалалупси Во лалалупсија израсна дрво
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Ајватовци
 9:30 5+ Фамилија Роденденот на детективот
 10:05 5+ Фамилија Лектира
 10:40 Македонски народни приказни  Белото магаре
 11:10 Музичко интермецо  
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:10 Историја на Македонската народна музика  
 14:50 Танец и Пирин на една сцена - концерт  
 16:30 Музичка индустрија музички магазин
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Украдени зборови игран филм
 19:20 Од А до Ш Буква Љ 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 СП Русија 2018  Хајлајтси од најинтересните 1/4 финални мечеви  
 22:15 Дневник 3  
 22:30 Спорт  
 22:40 Метео  
 22:45 Должник игран филм
 0:10 Историја на Македонската народна музика  
 0:46 Музичка индустрија музички магазин
 1:16 Македонија од воздух Маврово
 1:38 Неделен магазин  
 3:11 Мостовите на Вардар Пешачко мовче
 3:46 По патот на песната  
 4:27 Музичко интермецо  
 4:57 Музичко интермецо  
 5:22 Аграр агромагазин
 6:10 Македонски народни приказни  Белото магаре