ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Матицата на пчелите
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква П 
 10:30 Си било еднаш   Стариот султан
 10:40 5+ Фамилија Вистински пријатели
 11:15 Гормити анимирана серија 
 11:35 Супер крилја Дождовно возење
 11:50 Лалалупси План на летање
 12:10 Македонски народни приказни    Брбливата жена и гатачката
 12:35 Детска драма не е празна слама Тик так- времето ни дава знак
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:50 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:15 Музичко интермецо  
 14:40 Назад во 70 - тите  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:00 Музичко интермецо  
 16:10 Бесмртна љубов  
 16:30 Рацинови средби 2018  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Мостовите на Вардар  
 18:30 Македонија од воздух  
 18:50 Лалалупси План на летање
 19:15 Супер крилја Дождовно возење
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Исчезнат во земјата на боговите документарна серија
 21:40 Деветтемина на Риверс игран филм
 23:10 Дневник 3  
 23:25 Спорт  
 23:35 Метео  
 23:40 Џек Тејлор сериски филм
 0:20 25. час концерт
 1:22 Рацинови средби 2018  
 1:49 Дневник 2  
 2:19 Спорт  
 2:26 Метео  
 2:29 По патот на песната  
 3:09 Тунел   
 3:51 Музичко интермецо  
 4:26 Музичко интермецо  
 4:56 Аграр агромагазин
 5:51 Си било еднаш   Матицата на пчелите
 6:01 Назад во 70 - тите  
 6:18 Македонски народни приказни    Брбливата жена и гатачката

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Волшебничката
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Р 
 10:30 5+ Фамилија Домашни миленици 
 11:00 Лалалупси Во Лалалупсија израсна дрво  
 11:20 Гормити анимирана серија 
 11:40 Детска драма не е празна слама Тик так- да почнеме со игра пак
 12:05 Македонски народни приказни    Старите што ги носеле в планина...  
 12:30 Петтиот ангел  Има нешто од срце до срце
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:10 Музичко интермецо  
 16:25 Вински мозаик  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Мостовите на Вардар Гоце Делчев
 18:20 Македонија од воздух Струмица
 18:45 Лалалупси Во Лалалупсија израсна дрво  
 19:10 Супер крилја Пријатели на рибите
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Љубов под кубанското небо документарна серија
 21:00 Случајна љубов игран филм
 22:35 Дневник 3  
 22:50 Спорт  
 23:00 Метео  
 23:05 Џек Тејлор сериски филм
 23:45 Стисни плеј  магазин
 0:35 Историја на Македонската забавна музика репортажа
 1:15 Вински мозаик репортажа
 1:50 Дневник 2  
 2:20 Спорт  
 2:27 Метео  
 2:30 По патот на песната  
 3:10 25. час концерт
 4:12 Тунел   
 4:52 Музичко интермецо  
 5:22 Музичко интермецо  
 5:52 Петтиот ангел  Има нешто од срце до срце
 6:19 Македонски народни приказни    Старите што ги носеле в планина...  

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Седум со еден удар
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш буква С     
 10:30 5+ Фамилија Не лути се Марија
 11:00 Супер крилја Јамајкански бранови
 11:15 Лалалупси Со малку труд се стигнува далеку
 11:40 Македонски народни приказни    Старецот и браќата
 12:05 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Тунел   
 16:00 Музичко интермецо  
 16:20 Вински мозаик  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Мостовите на Вардар Слобода
 18:20 Македонија од воздух Дојран, Гевгелија
 18:45 Лалалупси Со малку труд се стигнува далеку
 19:10 Супер крилја Јамајкански бранови
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:20 Одбојка - Квалификации за ЕП 2019: Македонија - Швајцарија пренос
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Џек Тејлор сериски филм
 23:49 Вински мозаик репортажа
 0:24 Еволуција на дизајн  
 0:49 Музиката и емоциите  
 1:18 Историја на Македонската забавна музика документарна серија
 1:58 Дневник 2  
 2:28 Спорт  
 2:35 Метео  
 2:38 По патот на песната  
 3:23 Тунел   
 4:03 Музичко интермецо  
 4:38 Музичко интермецо  
 5:13 Сликарство со страст  
 5:35 Аграр агромагазин
 6:25 Македонски народни приказни    Тројцата арамии

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:45 Си било еднаш   Кралор жаба
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква  Т    
 10:30 5+ Фамилија Дуел
 11:05 Супер крилја Време на Витези
 11:20 Лалалупси Сладолед
 11:45 Гормити анимирана серија 
 12:05 Детска драма не е празна слама Роденденот на дедо
 12:30 Македонски народни приказни    Маѓепсаното момче
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:55 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:20 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Неделен магазин  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Мостовите на Вардар Пешачко мовче
 18:20 Македонија од воздух Тиквешија
 18:40 Музичко интермецо  
 18:50 Лалалупси Сладолед
 19:15 Супер крилја Време на Витези
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Суеверни умови  документарна серија
 21:00 Потемнет сјај игран филм
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Џек Тејлор сериски филм
 0:00 Едноставно заводливо  
 0:20 Приказни, Петар Попчев  
 0:42 Вински мозаик  
 1:18 Големите бегства документарна серија
 1:44 Музиката мојот живот  
 2:19 Историја на Македонската забавна музика  
 2:59 Дневник 2  
 3:29 Спорт  
 3:36 Метео  
 3:39 По патот на песната  
 4:19 Тунел   
 4:59 Музичко интермецо  
 5:29 Музичко интермецо  
 5:59 Супер крилја Обожаватели на летање
 6:11 Македонски народни приказни    Лоша мисла цела болест

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Стариот султан
 10:00 Вести  
 10:25 Музичко интермецо  
 10:30 Ден на АРМ пренос
 11:15 Музичко интермецо  
 11:30 Поточиња 2015  
 12:45 Супер крилја Санторини
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:50 Едноставно заводливо магазин
 14:15 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:40 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 По патот на песната  
 16:05 Музичко интермецо  
 16:15 Историја на Македонската народна музика  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Новиот бран документарeн филм
 18:15 Рацинови средби 2018  
 18:45 Лалалупси Хамбургерите на киселка
 19:05 Супер крилја Санторини
 19:20 Си било еднаш   Стариот султан
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Стисни плеј   
 21:05 Никогаш не е доцна за љубов игран филм
 22:45 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Џек Тејлор сериски филм
 0:06 Новиот бран документарeн филм
 0:35 Историја на Македонската народна музика  
 1:18 Рацинови средби 2018  
 1:45 Стисни плеј   
 2:32 Дневник 2  
 3:02 Спорт  
 3:09 Метео  
 3:12 Едноставно заводливо магазин
 3:34 Македонија од воздух  
 3:55 По патот на песната  
 4:35 Тунел   
 5:18 Музичко интермецо  
 5:48 Музичко интермецо  
 6:18 Македонски народни приказни    Праведниот цар

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:25 Лалалупси Спасена од подарокот
 7:45 Лалалупси Големиот сон на јагнето
 8:05 Лалалупси Хамбургерите на киселка
 8:30 Одисеј  анимиран филм за деца
 9:20 Музичко интермецо  
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Тајната на сфингата
 10:50 Супер крилја Танцот на лавот
 11:05 Детска драма не е празна слама Некогаш и сега
 11:30 Инфотин  
 12:00 Македонски народни приказни    Изгубениот син
 12:30 Петтиот ангел  Има нешто од срце до срце
 13:00 Вести  
 13:20 Рацинови средби 2018  
 13:50 Историја на Македонската народна музика  
 14:35 Група Љубојна концерт концерт
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Стисни плеј   
 18:35 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси Спасена од подарокот
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:20 Одбојка - Квалификации за ЕП 2019: Македонија - Украина пренос
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Гангстери игран филм
 0:29 Стисни плеј   
 1:16 Историја на Македонската народна музика  
 2:00 Инфотин  
 2:29 Дневник 2  
 2:59 Спорт  
 3:06 Метео  
 3:09 Тунел   
 3:51 По патот на песната  
 4:32 Музичко интермецо  
 5:07 Музичко интермецо  
 5:37 Петтиот ангел   
 6:03 Супер крилја Танцот на лавот
 6:15 Македонски народни приказни    Изгубениот син

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Од А до Ш Буква Љ   
 7:25 Од А до Ш Буква М  
 7:35 Од А до Ш Буква Н  
 7:45 Си било еднаш   Трнорушка
 7:55 Супер крилја Рударски проблем
 8:05 Лалалупси Лов на богатство
 8:25 Гормити анимирана серија 
 8:40 Гормити анимирана серија 
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Виниче
 9:30 5+ Фамилија Умна девојка
 10:05 5+ Фамилија Невидлив човек
 10:35 Македонски народни приказни    Жената на кројачот
 11:10 Музичко интермецо  
 11:25 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:15 Музичко интермецо  
 14:25 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:50 Историја на Македонската народна музика  
 15:35 Македонија од воздух Скопски регион
 16:00 Пеачи и песни                          Ибуш Ибраимовски музичка програма
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Тренер игран филм
 19:05 Лалалупси Лов на богатство
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Годишни времиња Пјацола - Вивалди класична музика
 21:40 Откривајќи ја Кина документарна програма
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Глутница игран филм
 0:22 Македонија од воздух  
 0:43 Неделен магазин  
 2:14 Дневник 2  
 2:44 Спорт  
 2:51 Метео  
 2:54 Историја на Македонската народна музика  
 3:37 Откривајќи ја Кина документарна програма
 4:24 Музичко интермецо  
 4:54 Музичко интермецо  
 5:19 Аграр агромагазин
 6:14 Македонски народни приказни    Жената на кројачот