ТВ Програма

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 ЗОИ 2018 - Боб двосед   (м),1+2.  трка                              
 10:00 Вести  
 10:20 Голем одмор  
 11:15 Музичко интермецо  
 11:30 ЗОИ 2018 - Хокеј: Шведска -  Финска  (м)                      
 13:00 Вести  
 13:25 ЗОИ 2018 - Ски - Скокови,  екипно (м)  
 15:30 ЗОИ 2018 - Брзо лизгање          500 м. (м)  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 18:15 ЗОИ 2018 - Боб двосед   (м),3+4.  трка                              
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 ЗОИ 2018 - Ски - Скокови,  екипно (м)  
 21:35 ЗОИ 2018 - Брзо лизгање          500 м. (м)  
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 ЗОИ 2018 - Боб двосед   (м),3+4.  трка                              
 0:45 Магазин ЛШ- Ракомет (мажи) спортски магазин
 1:15 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:37 Македонија од воздух документарна серија
 1:59 Дневник 2  
 2:29 Спорт  
 2:36 Метео  
 2:39 Стисни плеј  музички магазин
 3:29 Музичко интермецо  
 4:10 ЗОИ 2018 - Хокеј: Плеј - оф  (м)                      
 6:30 Музичко интермецо  

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 8:40 ЗОИ 2018 - Хокеј:  Словенија -  Норвешка  (м)                      
 11:00 ЗОИ 2018 - Нордиска комбинација,                        Скокови LH   
 11:55 Музичко интермецо  
 12:15 ЗОИ 2018 - Бијатлон, Мешана штафета             
 13:45 ЗОИ 2018 - Нордиска комбинација Крос - кантри, 10 км.   
 14:30 Вести  
 14:40 ЗОИ 2018 - Хокеј:  Швајцарија -  Германија (м)                      
 15:30 ЗОИ 2018 - Хокеј:  Словенија -  Норвешка  (м)                      
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 ЗОИ 2018 - Хокеј:  САД -  Словачка  (м)                      
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 ЗОИ 2018 - Уметничко лизгање,                              Танци, слободно  
 22:00 ЗОИ 2018 - Бијатлон мешана штафета                           
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 ЗОИ 2018 - Хокеј:  Швајцарија -  Германија (м)                      
 0:25 Препушти му го тоа на Брајан  
 0:47 Вински мозаик  
 1:17 Музичко интермецо  
 1:50 Дневник 2  
 2:20 Спорт  
 2:27 Метео  
 2:30 Музичко интермецо  
 3:00 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Спуст (ж)  
 4:10 ЗОИ 2018 - Хокеј: 1/4 финале   (м)                      
 6:30 Музичко интермецо  

 

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 8:35 ЗОИ 2018 - Хокеј: 1/4 финале (м)  
 11:00 Голем одмор  
 11:55 Музичко интермецо  
 12:20 ЗОИ 2018 - Хокеј: 1/4 финале (м)  
 12:55 Вести  
 13:05 ЗОИ 2018- Хокеј: Канада- Финска (м)  
 15:30 ЗОИ 2018 - Крос кантри, Спринт екипно   
 16:15 ЗОИ 2018 - Боб двосед (ж), 4. трка  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Спуст (ж)  
 18:45 ЗОИ 2018 - Хокеј: 1/4 финале (м)   
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 ЗОИ 2018 - Хокеј: 1/4 финале (м)  
 20:40 Лига на шампионите 1/8 финале: Севилја - Манчестер Јунајтед фудбал
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Хајлајтси - избор на голови   
 23:35 ЗОИ 2018 - Хокеј: 1/4 финале (м)  
 1:35 Дневник 2  
 2:05 Спорт  
 2:12 Метео  
 2:15 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Слалом (м) 1. трка  
 3:30 Стисни плеј  музички магазин
 4:20 По патот на песната  
 5:05 Музичко интермецо  
 5:45 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Слалом (м) 2. трка  

 

 6:45 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Слалом (м) 2. трка  
 6:55 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Слалом комбинирано  (ж)    
 8:00 Македонија наутро инфостудио
 10:00 Вести  
 10:20 ЗОИ 2018 - Нордиска комбинација, екипно скокови  
 11:15 ЗОИ 2018 - Нордиска комбинација, екипно 4х5 км.  
 12:10 ЗОИ 2018 - Бијатлон  4х6 км. (ж)                          
 13:30 Вести  
 13:45 ЗОИ 2018 - Хокеј: Канада  - САД  (ж) финале  
 15:45 ЗОИ 2018 - Нордиска комбинација,Екипно, Крос - кантри, 4 х 5  км.   
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 ЗОИ 2018 - Бијатлон  4х6 км. (ж)  
 18:30 ЗОИ 2018 -  Слалом комбинација  (ж)    
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 ЗОИ 2018 -  Слалом  (м)      2. трка   
 21:00 Лига на Европа- 1/16 финале: Аталанта - Борусија Д. фудбал
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 Хајлајтси - избор на голови  
 0:00 ЗОИ 2018 - Хокеј: Канада - САД  (ж) финале  
 2:00 Музичко интермецо  
 2:20 Дневник 2  
 2:50 Спорт  
 2:57 Метео  
 3:00 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Спуст комбинација (ж)  
 4:00 ЗОИ 2018 - Уметничко лизгање, (ж) слободно  
 6:15 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Слалом комбинација (ж)  

 

 6:45 ЗОИ 2018 - Алпско скијање, Слалом комбинација (ж)  
 7:30 Македонија наутро инфостудио
 8:40 ЗОИ 2018 - Хокеј:  1/2 Финале (м)  
 11:00 Голем одмор  
 11:45 ЗОИ 2018 - Брзо лизгање, 1000 м. (м)  
 12:45 Вести  
 13:10 ЗОИ 2018 - Хокеј:  1/2 Финале (м)  
 15:30 ЗОИ 2018 - Бијатлон, 4 х 7,5 км. (м)  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Магазин СП - фудбал спортски магазин
 18:15 ЗОИ 2018 - Фристајл, Ски - Крос (ж)  
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 ЗОИ 2018 - Олимписка програма, Алпско скијање, Уметничко лизгање  
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 ЗОИ 2018 - Олимписка програма, Хокеј  
 1:00 Музичко интермецо  
 1:30 Едноставно заводливо  
 1:50 Дневник 2  
 2:20 Спорт  
 2:30 Метео  
 2:35 Музичко интермецо  
 3:00 ЗОИ 2018- Алпско скијање, Тимски натпревар  
 4:55 По патот на песната  
 5:40 Музичко интермецо  
 6:10 Македонски народни приказни    играна серија

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:15 Лалалупси  
 7:35 Лалалупси  
 8:00 Македонија наутро инфостудио
 10:00 Вести  
 10:10 ЗОИ 2018 - Крос - кантри, 50 км. класично (м)  
 12:20 ЗОИ 2018 - Боб четирисед (м), 1+2. трка  
 13:00 Вести  
 13:10 ЗОИ 2018 - Хокеј:  за 3. место (м)  
 15:30 ЗОИ 2018 - Олимписка програма, Алпско скијање  
 16:30 Магазин ЛШ- фудбал  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 ЗОИ 2018 - Сноуборд, Паралел- Велеслалом  
 19:15 Музичко интермецо  
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 ЗОИ 2018 - Брзо лизгање, Масовен старт   
 21:15 ЗОИ 2018 - Сноуборд, Big Air (м)  
 22:00 ЗОИ 2018 - Хокеј: за 3. место (м)  
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 ЗОИ 2018 - Крос - кантри, 50 км. класично (м)  
 1:30 ЗОИ 2018 - Уметничко лизгање, Гала  
 4:00 Музичко интермецо  
 4:35 Музичко интермецо  
 5:10 ЗОИ 2018 - Хокеј: Финале (м)  

 

 6:45 ЗОИ 2018 - Хокеј: Финале (м)  
 8:00 ЗОИ 2018 - Крос- кантри, 30 км. Масовен старт (ж)  
 9:00 Вести  
 9:10 ЗОИ 2018 - Боб четирисед (м), 3+4. трка                
 10:15 ЗОИ 2018 - Уметничко лизгање, Гала                             
 12:00 ЗОИ 2018 - Свечено затворање  
 14:00 ЗОИ 2018 - Хокеј: Финале (м)                   
 14:55 Лига на шампионите (ж) Мец - Вардар  ракомет
 16:30 Дневник 1  
 16:50 Метео  
 16:55 Лига на шампионите (м): Нант- Вардар ракомет
 18:30 ЗОИ 2018 - Крос - кантри        
 19:30 Дневник 2  
 19:55 Спорт  
 20:05 Метео  
 20:10 Квалификации за ЕП Кошарка: Македонија- Словачка (м) кошарка
 22:00 ЗОИ 2018 - Хокеј: Финале (м)              
 23:00 Дневник 3  
 23:15 Спорт  
 23:25 Метео  
 23:30 ЗОИ 2018 - Уметничко лизгање, Гала  
 1:15 ЗОИ 2018 - Свечено затворање  
 3:15 Стисни плеј  музички магазин
 4:00 Македонија од воздух  
 4:20 По патот на песната  
 5:00 Музичко интермецо  
 5:30 Музичко интермецо  
 6:05 Убавите села репортажа
 6:25 Македонски народни приказни    играна серија