Понеделник

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш  Човекот со среќа во една цреша
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Р 
 10:25 5+ Фамилија Пикасо цртеж
 10:55 Детска драма не е празна слама Згдравата храна нема мана
 11:20 Гормити анимирана серија 
 11:40 Супер крилја Хартиени пенџери
 11:55 Лалалупси Сам свој мајстор
 12:15 Македонски народни приказни  Сиромав човек жив ѓавол
 12:40 Научен спектар  Научен камп
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Македонија од воздух Тиквешија
 14:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Историја на Македонската забавна музика документарна серија
 16:05 Музичко интермецо  
 16:20 Небото на дофат документарeн филм
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 18:30 Музичка индустрија музички магазин
 19:05 Лалалупси Сам свој мајстор
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 СП Русија 2018 Најинтересн 1/4 финален меч - реприза фудбал
 22:00 Лондонско подземје игран филм
 23:40 Дневник 3  
 23:55 Спорт  
 0:05 Метео  
 0:10 25. час концерт
 1:23 Историја на Македонската забавна музика документарна серија
 2:04 Дневник 2  
 2:34 Спорт  
 2:41 Метео  
 2:44 Неделен магазин  
 4:17 Тунел   
 5:00 Музичко интермецо  
 5:35 Музичко интермецо  
 6:05 Си било еднаш  Човекот со среќа во една цреша
 6:14 Македонски народни приказни  Сиромав човек жив ѓавол