Вторник

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Од А до Ш Буква Ѓ 
 10:00 Вести  
 10:20 Си било еднаш   Златната гуска
 10:30 Од А до Ш Буква Е 
 10:40 5+ Фамилија   Умна двојка
 11:15 Дора истражува  Светската авантура на Дора  
 11:35 Супер крилја Извидници зебри
 11:50 Детска драма не е празна слама Приказна за годишните времиња
 12:15 Македонски народни приказни    Среќата во едно јаболче
 12:40 Убавите села Маршевци
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 14:00 Едноставно заводливо  
 14:25 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:25 Штип - Градот под Исарот документарна серија
 16:25 Музичко интермецо  
 16:30 Бизнис 365   
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 18:10 Тунел   
 18:55 5+ Фамилија   Умна двојка
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Љубов и чест игран филм
 21:45 Мост сериски филм
 22:45 Дневник 3  
 23:00 Спорт  
 23:10 Метео  
 23:15 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 23:37 Едноставно заводливо  
 23:58 Стилисимо моден магазин
 0:24 Тунел   
 1:04 Дневник 2  
 1:34 Спорт  
 1:41 Метео  
 1:44 Штип - Градот под Исарот документарна серија
 2:38 25. час Канционере Треканико Салентино
 4:00 По патот на песната  
 4:46 Музичко интермецо  
 5:16 Музичко интермецо  
 5:46 Дора истражува  Светската авантура на Дора  
 6:06 Убавите села Маршевци
 6:22 Македонски народни приказни    Среќата во едно јаболче