Среда

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:50 Си било еднаш   Мудриот ткајач
 10:00 Вести  
 10:20 Од А до Ш Буква Т  
 10:30 5+ Фамилија Мистерија на покривот
 11:05 Детска драма не е празна слама  
 11:30 Супер крилја анимирана серија 
 11:45 Лалалупси Динамично дуо
 12:05 Македонски народни приказни    Итрата мрзлива жена
 12:30 Аграр агромагазин
 13:00 Вести  
 13:20 Музичко интермецо  
 13:45 Научен спектар  Музиката е мојот живот
 14:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 14:30 Музичко интермецо  
 15:00 Вести  
 15:20 Македонија од воздух репортажа
 15:45 Историја на Македонската народна музика  
 16:25 Жулиет Бинош документарeн филм
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Метео  
 17:35 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 18:20 Музичка индустрија документарна серија
 19:00 Дневник 2  
 19:15 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 19:50 СП Русија 2018                                 Полуфинале 2 фудбал
 22:00 СП Русија 2018                           Мундофорија студио
 22:15 Дневник 3  
 22:35 Метео  
 22:40 СП Русија 2018                           Дневен преглед  
 23:25 СП Русија 2018                                 Полуфинале 2 фудбал
 1:05 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 1:26 Нов Зеланд од птичја перспектива документарна серија
 2:09 Дневник 2  
 2:24 Неделен магазин  
 3:46 По патот на песната  
 4:25 Тунел   
 4:58 Музичко интермецо  
 5:23 Музичко интермецо  
 5:53 Аграр  
 6:18 Македонски народни приказни    Итрата мрзлива жена