Петок

 6:45 Македонија наутро инфостудио
 9:15 Музичко интермецо  
 9:35 Си било еднаш   Трите солзички на кралската ќерка
 10:00 Вести  
 10:25 Од А до Ш Буква Љ 
 10:35 5+ Фамилија Замок од книги
 11:10 Трансформери анимирана серија 
 11:35 Македонски народни приказни    Доброто никогаш не гине
 12:10 Убавите села Поречки грст срца
 12:35 Мала Богородица  
 13:00 Вести  
 13:25 Музичко интермецо  
 13:55 Референдум 2018  
 15:00 Вести  
 15:25 Музичко интермецо  
 15:35 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 16:25 Преспав играна серија
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Витраж културен магазин
 18:15 Забавно студио - Стисни плеј магазин
 19:05 Најмалата продавница за миленичиња Храброст во паркот
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Референдум 2018 инфостудио
 21:15 Преспав играна серија
 21:50 Арн Дал сериски филм
 22:40 Дневник 3  
 22:55 Спорт  
 23:05 Метео  
 23:10 Замислена љубов игран филм
 1:01 Македонија од воздух  
 1:22 Забавно студио - Стисни плеј  
 2:07 Забавно студио - Фолк џубокс магазин
 2:52 Дневник 2  
 3:22 Спорт  
 3:29 Метео  
 3:32 Витраж културен магазин
 3:58 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:20 Музичко интермецо  
 4:55 Музичко интермецо  
 5:25 Убавите села Поречки грст срца
 5:45 Мала Богородица  
 6:07 Македонски народни приказни    Доброто никогаш не гине