Сабота

 

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Си било еднаш   Девојчето и котлето млеко
 7:25 Си било еднаш   Старецот, двајцата богати и сиромавиот
 7:35 Од А до Ш Буква И  
 7:45 Лалалупси Толку блиску а толку далеку
 8:10 Лалалупси Раскикотен стомак
 8:35 Киднапиран анимиран филм за деца
 9:30 5+ Фамилија Измама
 10:00 Вести  
 10:20 5+ Фамилија Бонтон еден тон
 10:55 Супер крилја Трка против времето
 11:05 Инфотин  
 11:35 Детска драма не е празна слама Приказна за годишните времиња
 12:00 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде
 12:25 Светот на тишината   
 13:00 Вести  
 13:20 Витраж  
 13:45 Преспав играна серија
 14:20 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:25 Забавно студио- Фолк џубокс  
 16:10 Забавно студио- Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Забавно студио- Едноставно заводливо  
 18:30 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Филмски фестивал- Браќа Манаки пренос
 21:15 Болка игран филм
 22:50 Дневник 3  
 23:05 Спорт  
 23:15 Метео  
 23:20 Високиот човек игран филм
 0:56 Забавно студио- Едноставно заводливо  
 1:41 Забавно студио -              Фолк џубокс  
 2:26 Дневник 2  
 2:56 Спорт  
 3:03 Метео  
 3:06 Музичка индустрија  
 3:41 Витраж  
 4:06 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:28 Нов Зеланд од птичја перспектива  
 5:11 Музичко интермецо  
 5:36 Музичко интермецо  
 5:56 Светот на тишината   
 6:21 Македонски народни приказни    Што ти нарекле тоа ке те снајде