Недела

 6:45 Музичко интермецо  
 7:20 Од А до Ш Буква J     
 7:25 Од А до Ш Буква Л     
 7:35 Од А до Ш Буква Љ     
 7:40 Си било еднаш   Басни за лисицата
 7:45 Супер крилја Хартиени пенџери
 8:00 Супер крилја Патување на викинзите
 8:15 Лалалупси Сурла шоу
 8:35 Лалалупси Според книгата
 9:00 Вести  
 9:10 Убавите села Побожје
 9:30 5+ Фамилија Хорор филмови и други стравови
 10:05 5+ Фамилија Замок од книги
 10:40 Си било еднаш   Трите солзички на кралската ќерка
 11:00 Македонски народни приказни    Лошата баба и ѓаволчето
 11:30 Неделен магазин  
 13:00 Вести  
 13:20 Аграр агромагазин
 14:15 Преспав играна серија
 14:50 Преспав играна серија
 15:25 Забавно студио - Фолк џубокс  
 16:15 Забавно студио - Стисни плеј  
 17:00 Дневник 1  
 17:30 Спорт  
 17:40 Метео  
 17:45 Музиката мојот живот  
 18:25 Музичка индустрија  
 19:05 Лалалупси анимирана серија 
 19:30 Дневник 2  
 20:00 Спорт  
 20:10 Метео  
 20:15 Луксузни патувања Санта Лучија документарна серија
 21:05 Ас во ракавот игран филм
 22:30 Дневник 3  
 22:45 Спорт  
 22:55 Метео  
 23:00 Бунт игран филм
 0:20 Музичка индустрија  
 0:56 Забавно студио - Фолк џубокс  
 1:43 Забавно студио - Стисни плеј  
 2:28 Дневник 2  
 2:58 Спорт  
 3:05 Метео  
 3:08 Музиката мојот живот  
 3:44 Препушти му го тоа на Брајан документарна серија
 4:06 Музичко интермецо  
 4:36 Музичко интермецо  
 5:01 Аграр агромагазин
 5:56 Убавите села Побожје
 6:16 Македонски народни приказни    Лошата баба и ѓаволчето