Маркетинг

КОНТАКТ

e-mail:      

[email protected]     

[email protected]

 

ТЕЛЕФОН:

 

02/ 5119-808 - Маркетинг 

02/ 5119-871 - Директор на маркетинг

076/ 302-147 

 

АДРЕСА:

 

Гоце Делчев 18, 1.000 Скопје,

ЈРП МАКЕДОНСКА РАДИО ТЕЛЕВИЗИЈА

 

Ценовникот за маркетинг услуги по секунда за 2024 година може да го преземете на следниот ЛИНК

 

Ценовникот за маркетинг услуги по секунда за 2023 година може да го преземете на следниот ЛИНК