Документарна серија

НАЈТАЈНИТЕ ХОТЕЛИ НА СВЕТОТ

Снимена низ целиот свет, документарниот серијал „Најтајните хотели на светот“ ни ги покажува најневеројатните сместувања во светот. Во секоја епизода патуваме на четири уникатни локации и посетуваме хотели со исклучителна архитектура градени на необични локации.