ТВ Програма

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Штрумфови

• 10:45  Еги Попс

• 10:50  Гилигилис

• 10:55  Коцки со броеви

• 11:00  Брико

• 11:10  Квиско

• 11:45  5+ Фамилија

• 12:15  70 - тите

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  Едноставно заводливо

• 14:10  Турлитава

• 14:45  Агенда 35

• 15:15  Преспав

• 15:50  Во живо  - програма на градови

• 16:40  7 минути здравје

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Технолошки центар

• 18:10  Школата за готвење на Марта

• 18:35  Магазин УЕФА  ЛШ - Фудбал        

• 19:00  Штрумфови

• 19:15  Околу светот

• 19:25  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  360 степени

• 21:15  Краен резултат

• 23:00  Дневник 3

• 23:15  Спорт

• 23:25  Метео

• 23:30  Лас Вегас

• 0:15    25. час

• 1:03    360 степени

• 2:03    Дневник 2

• 2:33    Спорт

• 2:40    Метео

• 2:43    Македонија наутро

• 5:38    Музичко интермецо

• 5:48    Технолошки центар

• 6:11    Преспав

 

• 6:45 Македонија наутро

• 9:40 7 минути здравје

• 9:50 За Македонскиот јазик

• 10:00 Вести

• 10:20 Метео

• 10:25 Знаете ли

• 10:30 Штрумфови

• 10:45 Еги Попс

• 10:50 Гилигилис

• 10:55 Коцки со броеви

• 11:00 Брико

• 11:10 Квиско

• 11:40 5+ Фамилија

• 12:15 70 - тите

• 13:00 Дневник

• 13:30 Метео

• 13:35 Петтиот ангел

• 14:10 360 степени

• 15:10 Преспав

• 15:50 Во живо  - програма на градови

• 16:40 7 минути здравје

• 16:50 Околу светот

• 17:00 Дневник 1

• 17:30 Спорт

• 17:40 Метео

• 17:45 Само прашај

• 18:10 Во кадар

• 18:50 Брико

• 19:00 Штрумфови

• 19:15 Околу светот

• 19:25 За Македонскиот јазик

• 19:30 Дневник 2

• 20:00 Спорт

• 20:10 Метео

• 20:15 Дипломатија и бизнис

• 21:05 Збогум, кралице моја

• 22:45 Дневник 3

• 23:00 Спорт

• 23:10 Метео

• 23:15 Лас Вегас

• 23:55 Дипломатија и бизнис

• 0:39 Во кадар

• 1:17 Само прашај

• 1:40 Дневник 2

• 2:10 Спорт

• 2:17 Метео

• 2:20 Македонија наутро

• 5:15 Музичко интермецо

• 5:35 Петтиот ангел

• 6:06 Преспав

 

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Штрумфови

• 10:45  Еги Попс

• 10:50  Гилигилис

• 10:55  Коцки со броеви

• 11:00  Брико

• 11:10  Квиско

• 11:45  5+ Фамилија

• 12:15  80 - тите

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  Чудесна Македонија

• 14:10  Турлитава

• 14:30  Дипломатија и бизнис

• 15:20  Преспав

• 15:50  Во живо  - програма на градови

• 16:40  7 минути здравје

• 16:50  Околу светот

• 16:55  Дневник 1

• 17:25  Спорт

• 17:35  Метео

• 17:40  ТВ - Такси 28

• 18:15  Едноставно заводливо

• 18:55  Штрумфови

• 19:10  Околу светот

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:25  Дневник 2

• 19:55  Спорт

• 20:05  Метео

• 20:10  УЕФА  ЛШ - Фудбал                

• 20:45  УЕФА ЛШ - Фудбал 6. коло: Борусија Дортмунд - ПСЖ

• 22:45  УЕФА  ЛШ - Фудбал                

• 22:55  Дневник 3

• 23:10  Спорт

• 23:20  Метео

• 23:25  УЕФА  ЛШ -   Преглед              

• 0:15    Лас Вегас

• 0:57    Приказна

• 1:42    Едноставно заводливо

• 2:17    Дневник 2

• 2:47    Спорт

• 2:54    Метео

• 2:57    Македонија наутро

• 5:52    Музичко интермецо

• 6:07    Преспав

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Штрумфови

• 10:40  Еги Попс

• 10:45  Гилигилис

• 10:50  Коцки со броеви

• 10:55  Брико

• 11:05  Квиско

• 11:35  5+ Фамилија

• 12:05  80 - тите

• 12:50  За Македонскиот јазик

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  Витраж

• 14:00  Турлитава

• 14:25  Приказна

• 15:15  Преспав

• 15:47  Во живо  - програма на градови

• 16:37  7 минути здравје

• 16:47  Околу светот

• 16:57  Дневник 1

• 17:27  Спорт

• 17:37  Метео

• 17:42  80 - тите

• 18:27  Радиус

• 19:02  Штрумфови

• 19:17  За Македонскиот јазик

• 19:27  Дневник 2

• 19:57  Спорт

• 20:07  Метео

• 20:12  360 степени

• 21:02  Фиби во земјата на чудата

• 22:42  Дневник 3

• 22:57  Спорт

• 23:07  Метео

• 23:12  Лас Вегас

• 23:57  360 степени

• 0:42    Радиус

• 1:17    Витраж

• 1:47    Дневник 2

• 2:17    Спорт

• 2:24    Метео

• 2:27    Македонија наутро

• 5:22    Музичко интермецо

• 5:42    Турлитава

• 6:07    Преспав

 

 

• 6:45    Македонија наутро

• 9:40    7 минути здравје

• 9:50    За Македонскиот јазик

• 10:00  Вести

• 10:20  Метео

• 10:25  Знаете ли

• 10:30  Штрумфови

• 10:45  Еги Попс

• 10:45  Гилигилис

• 10:50  Коцки со броеви

• 10:55  Брико

• 11:05  Квиско

• 11:40  5+ Фамилија

• 12:10  80 - тите

• 13:00  Дневник

• 13:30  Метео

• 13:35  Фолк џубокс

• 14:30  360 степени

• 15:20  Преспав

• 15:55  Во живо  - програма на градови

• 16:40  7 минути здравје

• 16:50  Околу светот

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Патував долго - Ацо Шопов

• 18:25  Вера тур  2023

• 18:50  Брико

• 19:00  Штрумфови

• 19:15  Околу светот

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Агенда 35

• 20:45  Стисни плеј

• 21:25  Жена во златно

• 23:10  Дневник 3

• 23:25  Спорт

• 23:35  Метео

• 23:40  Лас Вегас

• 0:25    Агенда 35

• 0:55    Патував долго - Ацо Шопов

• 1:32    Стисни плеј

• 2:12    Дневник 2

• 2:42    Спорт

• 2:49    Метео

• 2:52    Македонија наутро

• 5:47    Музичко интермецо

• 6:12    Преспав

 

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 7:00    Технолошки центар

• 7:25    7 минути здравје

• 7:40    Неделен магазин

• 9:05    15 - минутните оброци на Џејми

• 9:30    ТВ - Такси 28

• 10:00  Вести

• 10:25  Штрумфови

• 11:00  Брико

• 11:20  5+ Фамилија

• 11:50  Македонски народни приказни  

• 12:20  Светот на тишината

• 12:50  За Македонскиот јазик

• 13:00  Дневник

• 13:30  Третa доба

• 14:15  Патував долго - Ацо Шопов

• 14:55  Едноставно заводливо

• 14:55  Преспав

• 15:35  Вера тур  2023

• 16:05  360 степени - документарна емисија

• 16:35  Магазин УЕФА  ЛШ - Фудбал        

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Дипломатија и бизнис

• 18:35  80 - тите

• 19:20  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Тин  камп

• 20:55  Човекот со железно срце

• 22:55  Дневник 3

• 23:10  Спорт

• 23:20  Метео

• 23:25  Лас Вегас

• 0:10    Лас Вегас

• 0:52    Лас Вегас

• 1:34    ТВ - Такси 28

• 2:04    Дневник 2

• 2:34    Спорт

• 2:41    Метео

• 2:44    Во кадар

• 3:24    Вера тур  2023

• 3:49    Неделен магазин

• 5:13    Музичко интермецо

• 5:23    Третa доба

• 6:03    Преспав

 

 

• 6:45    Музичко интермецо

• 7:00    Брико

• 7:30    Штрумфови

• 7:55    Македонски народни приказни  

• 8:30    7 минути здравје

• 8:45    Готви, јади, повтори

• 9:10    Упс, го сменив светот

• 10:00  Вести

• 10:25  Неделен магазин

• 12:00  Фолк џубокс

• 13:00  Дневник

• 13:35  Чудесна Македонија - Ретки шуми од фоја

• 14:10  Мојата грчка авантура

• 15:45  Стисни плеј

• 16:30  Школата за готвење на Марта

• 17:00  Дневник 1

• 17:30  Спорт

• 17:40  Метео

• 17:45  Приказна

• 18:30  Радиус

• 19:05  7 минути здравје

• 19:15  За Македонскиот јазик

• 19:30  Дневник 2

• 20:00  Спорт

• 20:10  Метео

• 20:15  Тин  камп

• 20:50  Во кадар

• 21:30  Само пријатели

• 23:05  Дневник 3

• 23:20  Спорт

• 23:30  Метео

• 23:35  МТВ анплагд

• 0:25    Лас Вегас

• 1:06    Лас Вегас

• 1:47    Во кадар

• 2:27    Дневник 2

• 2:57    Спорт

• 3:04    Метео

• 3:07    Приказна

• 3:52    Стисни плеј

• 4:32    Неделен магазин

• 6:02    Музичко интермецо

• 6:17    Македонски народни приказни