ПРАВИЛА ЗА НАЦИОНАЛЕН ИЗБОР ЗА ПЕСНА И ПРЕТСТАВНИК НА ИЗБОР ЗА ПЕСНА НА ЕВРОВИЗИЈА 2022

10.12.2021 14:21

Правилата може да ги преземете на следниот линк: