Игран филм

ЗЛАТО

Среда, 23:05

Заплетот на филмот го следи животот на пропаднатиот бизнисмен Кени Велс (Метју Меконахи) кој заедно со геологот Мајкл Акоста ( Едгар Рамирез) тргнува на највозбудливата авантура во животот, во потрага по злато во непознатата џунгла во Индонезија. Но за жал почетниот неуспех и болеста ќе почнат да го уништуваат сонот за богатство и слава.

Режија: Стивен Гаган