Забавни

ТВ ТАКСИ 28

Сабота, 09:30

„ТВ Такси 28“ ве води низ интересни и различни теми кои се занимаваат со културата на живеење и вредностите кај нас и во Европа. Емисијата гледајте ја во сабота во 09:30 на МРТ1.