Играна серија

ЛАС ВЕГАС

Понеделник- Петок, 23:15

Добредојдовте во „Montecito Resort & Casino“, во Лас Вегас каде може да правите што сакате, но секогаш ќе бидете под будното око на Ед Делин и неговиот тим. Лас Вегас е серија за агенција за обезбедување на едно од најпознатите казина во градот, за професионалниот и приватниот живот на нејзиниот елитен тим. Нивната работа не е лесна, но има и свои предности зашто тимот на Ед е секогаш опкружен со пари, луксуз и убавици. Серијата ги следи личните судбини на луѓето кои доаѓаат во потрага по соништа и со големи очекувања, а заминуваат буквално без ништо.

Улоги: Џош Духамел, Џејмс Каан, Ванеса Марсил, Моли Симс